top of page
wonder what’s up there_edited_edited.jpg
Open cultuur tech logo 2.png

Avatars

Avatar technologie is de technologie waarmee interactieve ‘3D karakters’ gebouwd kunnen worden. Een avatar kan een digitale kloon zijn van een bestaand persoon of een niet-bestaand fantasie figuur. Avatars komen vaak voor in digitale werelden zoals video games, animatie films, metaverse werelden en concerten met AR.

Female civil engineer working on CAD theme park attraction_edited.jpg

Onder constructie

De Avatar tools worden op dit moment samengesteld. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of hou onze kanalen in de gaten.
Nieuwsbrief

De Avatar toolkit van Open Cultuur Tech is een verzameling van laagdrempelige tools waarmee iedere muzikant eenvoudig ‘3D karakters’ kan toevoegen aan live shows. Denk bijvoorbeeld aan een digitale kloon van de artiest of juist extra bandleden of dansers.

De toolkit bestaat uit twee soorten tools: door Open Cultuur Tech ontwikkelde Avatar tools en Avatar tools van externe ontwikkelaars. 

Image by Pankaj Patel

Onder constructie

De Avatar toolkit wordt op dit moment samengesteld. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of hou onze kanalen in de gaten.

Binnenkort meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates en live events.

bottom of page