top of page
wonder what’s up there_edited_edited.jpg
Open cultuur tech logo 2.png

Tussenrapport 1

Dit rapport is een samenvatting van resultaten die we hebben opgehaald in de eerste 7 maanden van het Open Cultuur Tech project. We hebben hiervoor meer dan 100 artiesten en andere relevante stakeholders uit de muziekindustrie bevraagd. Dit hebben we onder andere gedaan in kennissessies, gastcolleges, workshops op conferenties (zoals ADE en ESNS), enquêtes en interviews.


Picture by Calluna Dekkers


Voor het Open Cultuur Tech project is het van belang om in kaart te brengen waar de kansen en uitdagingen liggen voor opkomende artiesten. Op die manier zorgen we ervoor dat we technologie ontwikkelen die aansluit bij de behoeften van artiesten en hun publiek. Daarnaast is het van belang om meer informatie te delen met de sector. Voor artiesten is het belangrijk om te weten wat hun mogelijkheden zijn, zelfs met kleine budgetten en beperkte technische kennis.


Voor de bredere industrie is het belangrijk om te weten hoe zij artiesten kunnen faciliteren en hoe we ervoor kunnen zorgen dat het Nederlandse muzieklandschap niet op achterstand raakt ten opzichte van bijvoorbeeld de Amerikaanse of Chinese muziekindustrie.


LINK naar het Tussenrapport

Hozzászólások


bottom of page